jueves, 10 de julio de 2008

UNA DE VOSALTRES


Ara que tot just us acabava de deixar, resulta que arribo a casa i... PUM! em trobo amb la fotografia que em fa somriure d'una noia que conec. Com que és de la vostra edat i per tal de practicar com posar fotos als blogs la portem a vosaltres i el primer exercici del curs serà buscar cinc adjectius que es puguin aplicar amb aquesta noia.


Funcionarà l'experiment literari?


Benvolguts i benvolgudes alumnes, us preguntareu com pot ser que aquest dijous l'estigui emprant per a una futura classe en aquest estimat institut nostre. Avui fa molta calor; és d'aquells dies que hom s'inscriuria a fer cursos intensius del que fos per tal de gaudir d'unes hores de calor aparentment suportable. Suposo que l'estiu és per a la majoria de vosaltres genial: que gaudiu de l'aigua del mar, del riu o del llac i que, a més, teniu força temps per als amics. Pocs de vosaltres estareu llegint tranquil.lament, però ben segur que estareu relaxats. També es pot sentir una mena de recança d'algunes d'aquelles classes on s'acaba rient per qualsevol bestiesa.

Va, no dissimuleu, si les classes de català us agraden amb autèntica passió, la dels tocats per la poesia, encara més. Ja miraré d'anar introduint-hi poemes, i per què no, fins algun de meu. Fins ara mateixet.


jueves, 3 de julio de 2008

Nou blog

Avui tres de juliol del 2008 inicio bloc nou. Hi aniré posant coses, a poc a poc, perquè s'ompli de poesia, música i us el pugui mostrar quan siguem a l'institut i ens adjudiquin l'aula d'informàtica, la qual cosa sé que és motiu d'alegria i respecte amb els materials i amb totes les persones que som ara aquí.