jueves, 6 de noviembre de 2008


MICROCURRICULUM POÈTIC


"La poesia ens permet veure la lluminositat a les escombraries i mantenir vius els morts(...)L'electricitat sempre hi era. Només calia trobar-la"(...)"El meu millor poema? S'està fent ara ja fa setze anys i es diu Merlin"-va dir en una ocasió Sales, barcelonina i poeta.

M.Sales escriu des dels tretze o catorze anys i participà en els Jocs florals de Sant Jordi de les escoles Princess Margaret i Thau. A començaments de la dècada dels vuitanta recità dins una aula de finestres abaixades i espelmes enceses, amb ulleres de sol, a la U.A.B. en una mena de recitals punkromàntics i reals organitzats pels estudiants de psicologia d'aleshores.Durant la dècada dels vuitanta recita amb els "O així" (Carmona, Lizano, Pope, Casasses i Castillo entre altres)per bars, presons, pels carrers...Participa en el llibret del "III Premi de poesia Joan Barceló" amb el poema "Desig".

El setembre de 1889 es trasllada definitivament a Berlín, on la caiguda del mur escatxiga força dels poemes.

A la dècada dels noranta, ja instal.lada a casa, publica al Bosc de Birnam "Els arbres caminen"(1999) i "Pètals de gel"(2003) amb il.lustracions de Marc Valls. Actualment treballa amb Llegeix a galet (2008) i poemes en prosa.


En pensar en blogs, he recordat aquest i he decidit continuar-lo amb poemes meus


Es tornarà a l'institut i començaran els comentaris al blog? o encara roman a obscures el "blog" sencer? Vull dir ara, actualment. Virtualment

No hay comentarios: